Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας

Εκτυπώσιμη μορφή

Σας ενημερώνουμε πως το Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας για τους πρωτοετείς μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες  των Τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών είναι ενταγμένο φέτος στην Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας 2018 (14 έως 18 Μαίου) και θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της οδού Σεφέρη, από 9.00 έως 14.00.
 
Υπενθυμίζουμε πως η παρακολούθηση του Σεμιναρίου Υγιεινής & Ασφάλειας είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του αντίστοιχου μεταπτυχιακού τίτλου. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι διδάκτορες που έχουν παρακολουθήσει το Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας ως μεταπτυχιακοί φοιτητές σε επίπεδο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, από ώρα 10.30 έως ώρα 14.00 περίπου θα πραγματοποιηθεί α) διωρο σεμινάριο σε Πρώτες Βοήθειες και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών από το ΕΚΑΒ και β) θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση σε χρήση πυροσβεστήρων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου. Και οι δύο παραπάνω εκπαιδεύσεις θα είναι ανοικτές και προς το προσωπικό όλων των Τμημάτων αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της Εβδομάδας Υγείας και Ασφάλειας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Υγεία και Ασφάλεια στους νέους: videogames, οφέλη και εθισμός” την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ώρα 17.00, στο κτίριο Παλαιάς Λαχαναγοράς στο Αγρίνιο.
 
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συνημμένα: 
© 2008-2019, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων