ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Εκτυπώσιμη μορφή

Θερμά συγχαρητήρια στη Δρ. Μαρία Αντωνοπούλου για τη σημαντική βράβευση της στο πλαίσιο του Προγράμματος L'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη.

Τα «Ελληνικά Βραβεία L’ORÉAL-UNESCO για τις Γυναίκες στην Επιστήμη» χορηγούνται σε συνεργασία με τη L’Oréal Hellas και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO σε νέες Ελληνίδες Επιστήμονες, οι οποίες δραστηριοποιούνται ερευνητικά στον τομέα των Βιοεπιστημών και των Φυσικών Επιστημών σε Πανεπιστήμια ή/και Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας.

Η Δρ. Μαρία Αντωνοπούλου, Διδάσκουσα/Συνεργαζόμενη Ερευνήτρια του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΙΝΝ, ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" τιμήθηκε με ένα εκ των τριών βραβείων για το πολύ σημαντικό ερευνητικό της έργο, αλλά και για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή της στην επιστήμη.

Το ερευνητικό έργο για το οποίο βραβεύτηκε εστιάζεται στις «Διεργασίες μετασχηματισμού οργανικών ρύπων και την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών απομάκρυνσής τους από φυσικά και επεξεργασμένα ύδατα».

Σχετικός σύνδεσμος: https://www.womeninscience.gr/el/vravevmenes

 


© 2008-2020, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος