Εκδηλώσεις

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Άκρως επιτυχημένη ήταν η Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο Αγρίνιο από το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών (ΔΠΦΠ) και το «Παρατηρητήριο Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης - CIVICS». Η ημερίδα ήταν το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας να τεθεί για πρώτη φορά σε ανοικτό δημόσιο διάλογο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το αντικείμενο της μετάβασης σε μια πιο κυκλική μορφή οικονομίας.

Πρόσκληση & Πρόγραμμα ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Πατρών – ΑΓΡΙΝΙΟ, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Το Τμ. Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Αστικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης - CIVICS, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Ημερίδα με θέμα την Κυκλική Οικονομία, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών  (Γ. Σεφέρη 2, ΑΓΡΙΝΙΟ), την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

 

Συνημμένα: 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1

Τα εργαστήρια πληροφορικής ξεκινούν τη Δευτέρα 2/11 στην Αίθουσα Υπολογιστών του κτιρίου ΕΑΣ

Δείτε τις ομάδες εργασίας στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Συνημμένα: 

Επίσκεψη Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου

Τη Τρίτη 19/02 και ώρα 11:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα μας το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου. Οι μαθητές κατά την επίσκεψη τους: (α) θα ενημερωθούν για την ανίχνευση των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών από τον Επικ. Καθηγητή Δημήτρη Βλαστό και τον Λέκτορα Γιώργο Τσιάμη, και (β) θα ξεναγηθούν στο ερευνητικό εργαστήριο Μοριακής Γενετικής και Μικροβιολογίας όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τεχνικές ανασυνδυασμένου DNA.
 

Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

Στο πλαίσιο της συμβουλευτικής υποστήριξης των φοιτητών σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης οργανώνει Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος & Συνοδευτικής Επιστολής». Το εργαστήριο είναι δίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Ευαγγελία Ντούλκα
Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
Γραφείο Διασύνδεσης Π.Ι.-Παράρτημα Αγρινίου

Ημερίδα με θέμα "Απόβλητα Ελαιοτριβείων - Προσέγγιση Τριπλής Έλικας"

Το τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων σε συνεργασία με φορείς της περιφέρειας, σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα "Απόβλητα Ελαιοτριβείων - Προσέγγιση Τριπλής Έλικας". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 και ώρα 09.00 π.μ.

© 2008-2021, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος