Μεταπτυχιακά

Εισαγομένοι στο Τμήμα με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Εισαγομένοι στο Τμήμα με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.ορίζεται προθεσμία εγγραφής των εισαγομένων από 15 Οκτωβρίου έως και 22 Οκτωβρίου 2020. Σύμφωνα με την υπ' αριθ. Φ.153/130546/Α5/29.9.2020 Υ.Α. ""Ειδικά για τις εγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, 

Ανακοίνωση για το μάθημα "Εφαρμοσμένη Υδραυλική"

Ανακοίνωση για το μάθημα «Εφαρμοσμένη Υδραυλική»

Παράταση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τη 2η κατεύθυνση σπουδών του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ "Περιβάλλον και Ανάπτυξη" με αντικείμενο "Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών"

Παράταση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τη 2η κατεύθυνση σπουδών του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ "Περιβάλλον και Ανάπτυξη" με αντικείμενο "Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών"

Συνημμένα: 

Ανακοίνωση για τους Αποφοίτους

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Παρακαλούνται οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να δώσουν μαθήματά μου και θέλουν πληροφορίες πάνω σ΄αυτά να ορίσουν έναν εκπρόσωπο ο οποίος θα συλλέγει τα ερωτήματα σας και θα μου τα στέλνει μια φορά το δεκαπενθήμερο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχει πάντα το θέμα «ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ».

Τα ερωτήματα δεν μπορούν να αφορούν σε βαθμολογία γραπτών ή σε άλλα θέματα που σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα. (Για οποιοδήποτε θέμα που αφορά στη βαθμολογία σας συζήτηση μπορεί να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο, όταν ανοίξει το Πανεπιστήμιο).

Ανακοίνωση για τους Αποφοίτους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΠΦΠ.

Ανανέωση Εγγραφής Υποψηφίων Διδακτόρων

Σας ενημερώνουμε ότι η ανανέωση εγγραφής των Υποψηφίων Διδακτόρων στο SAP, μπορεί να πραγματοποιηθεί από 03/6/19 έως 15/6/19.

Από τη Γραμματεία του Τ.ΜΗΧ.ΠΕΡ.

Συνημμένα: 

Υποτροφίες ΙΚΥ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε την Προκήρυξη τεσσάρων (4) θέσεων υποτροφιών με επιλογή, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Νικ. Δ. Χρυσοβέργη».

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι 2η Ιουλίου 2019.

Συνημμένα: 

ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ

Προκήρυξη θέσης άμισθου Υποψήφιου Διδάκτορα. Για λεπτομέρειες, δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Συνημμένα: 

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΙΚΥ/ΕΤΕ

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.

Συνημμένα: 

Ανανέωση Εγγραφών Υποψηφίων Διδακτόρων

Σας ενημερώνουμε ότι οι ημερομηνίες για την ανανέωση εγγραφών των υποψηφίων διδακτόρων, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2018-2019 του Τμήματος ΔΠΦΠ, είναι από 13/9/2018 έως 17/10/2018.

 

Από τη Γραμματεία

Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας

Σας ενημερώνουμε πως το Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας για τους πρωτοετείς μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες  των Τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών είναι ενταγμένο φέτος στην Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας 2018 (14 έως 18 Μαίου) και θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της οδού Σεφέρη, από 9.00 έως 14.00.
 

Συνημμένα: 

Υποτροφίες της Ιταλικής Κυβέρνησης για σπουδές στην Ιταλία

Επισυνάπτονται έγγραφο του ΥΠΠΕΘ καθώς και πρόσκληση ενδιαφέροντος, που αφορούν σε Υποτροφίες της Ιταλικής Κυβέρνησης σε Έλληνες φοιτητές για σπουδές στην Ιταλία. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.

Υποτροφίες κληροδοτημάτων «ΖΩΗΣ ΣΟΥΤΣΟΥ» και «Παν. Τριανταφυλλίδη»

Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές), ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, από τα έσοδα των κληροδοτημάτων «ΖΩΗΣ ΣΟΥΤΣΟΥ» και «Παν. Τριανταφυλλίδη». Επισυνάπτονται τα σχετικά αρχεία.

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τη Χορήγηση μίας Υποτροφίας στις Επιστήμες του Περιβάλλοντος

Προκήρυξη διαγωνισμού για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας στις Επιστήμες του Περιβάλλοντος σε πτυχιούχους Τμημάτων Περιβάλλοντος και Τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος ελληνικών Πανεπιστημίων ή ισοτίμων Πανεπιστημίων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα, από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.

Υποτροφίες Ουγγαρίας Ακαδ. Έτους 2017-18

Πληροφορίες στα επισυναπτόμενα.

Καθομολόγηση Διδακτόρων και απονομή ΜΔΕ

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα για την τελετή καθομολόγησης διδακτόρων και απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης.

 

Συνημμένα: 

Υποτροφίες Κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» - Ορθή Επανάληψη

Ορθή επανάληψη της προκήρυξης επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ», που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 18-8-2017 έως και την Τετάρτη 20-9-2017.

 

Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες ΙΚΥ- Siemens 2016/17

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY) προκηρύσσει συνολικά 100 θέσεις υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα.

Οι θέσεις υποτροφιών κατανέμονται σε εξειδικεύσεις αιχμής τεσσάρων (4) επιστημονικών περιοχών, ως ακολούθως:

Υποτροφίες Κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ»

Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ», που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, από την Παρασκευή 18-8-2017 έως και την Τετάρτη 20-9-2017, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet.
 

Συνημμένα: 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο ΠΜΣ με τίτλο ''Εφαρμογές Προστασίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος''

Το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο στην υπ’αριθμ. 130/31.5.2017 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας επιλογής δεκαπέντε (15) μεταπτυχιακών φοιτητών κατ’ ανώτατο όριο για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος ΔΠΦΠ με τίτλο:

Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας για τους Πρωτοετείς Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Υποψήφιους Διδάκτορες

Σας ενημερώνουμε πως το Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας για τους πρωτοετείς μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες των Τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαίου 2017 από 09.00 έως 15.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Κτιρίου της οδού Γ. Σεφέρη. 

211 Υποτροφίες σε Υποψήφιους Διδάκτορες Ελληνικών Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές δεύτερου κύκλου σπουδών» και σε εφαρμογή του Κανονισμού του Προγράμματος (Απόφαση 62511/Ζ1/11.04.2017, ΦΕΚ 1411/τ.Β’/26.04.2017), προκηρύσσει συνολικά 211 θέσεις υποτροφιών για υποψήφιους διδάκτορες με ορισμό Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής από 1-7-2013 έως και 10-1-2015, στους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

Συνημμένα: 

Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες ΙΚΥ- Siemens 2015/16

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκήρυξε συνολικά 100 θέσεις υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα, χρονικής διάρκειας το ανώτερο έως είκοσι τέσσερις (24) μήνες.

Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία έναρξης της μεταδιδακτορικής έρευνας δεν μπορεί να είναι προγενέστερη της 1ης Σεπτεμβρίου 2015 και μεταγενέστερη της 30ης Ιουνίου 2016.

Υποτροφίες «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στην Β. Αμερική

Το Πανεπιστήμιο Πατρών χορηγεί μέχρι πέντε (5) «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ» για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των Η.Π.Α και του Καναδά, σε τελειόφοιτους και απόφοιτους των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικής Σχολής, Σχολής Επιστημών Υγείας, καθώς και των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Υποτροφίες Μεταδιδακτορικής Έρευνας στη Γαλλία

Διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

 

Συνημμένα: 
© 2008-2021, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος