Ειδήσεις

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Θερμά συγχαρητήρια στη Δρ. Μαρία Αντωνοπούλου για τη σημαντική βράβευση της στο πλαίσιο του Προγράμματος L'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη.

Τα «Ελληνικά Βραβεία L’ORÉAL-UNESCO για τις Γυναίκες στην Επιστήμη» χορηγούνται σε συνεργασία με τη L’Oréal Hellas και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO σε νέες Ελληνίδες Επιστήμονες, οι οποίες δραστηριοποιούνται ερευνητικά στον τομέα των Βιοεπιστημών και των Φυσικών Επιστημών σε Πανεπιστήμια ή/και Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Οι Καθηγητές, τα μέλη ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και το Διοικητικό Προσωπικό του Τμήματος
Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων εκφράζουμε τα βαθύτατα
συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του φοιτητή μας Λεωνίδα Ζαχαράκη που έφυγε
πρόωρα χθες από τροχαίο ατύχημα.

 Το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου αρχίζουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα του έτους τους έως ότου εγγραφούν κανονικά.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Παν. Πατρών

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Τα μέλη ΔΕΠ, οι φοιτητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Τμήματος μας εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αποφοίτου μας Αλέξανδρου Ντινόπουλου, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας.

 

Σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, τα μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό του Τμήματος θα καταθέσουν χρηματικό ποσόν στο Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνου.

 

Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε.

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων

H πρόταση του Τμήματος «Επιμόρφωση Αποφοίτων ΑΕΙ στις Τεχνολογίες και στη
Διαχείριση του Περιβάλλοντος» σε συνεργασία με τα Τμήματα Φυσικής, Χημείας και
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκρίθηκε για
χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ» του Ε.Π.
Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και
Θρησκευμάτων. Η υλοποίηση της πρότασης θα ξεκινήσει μετά την ένταξή της στο
Ε.Π. του ΥΠ,Θ, Π & Α.

Επίσκεψη Γυμνασίου Παναιτωλίου

Την Παρασκευή 22/2/2013 το Γυμνάσιο Παναιτωλίου θα επισκευθεί το Τμήμα μας, όπου θα ξεναγηθεί στις εγκατασάσεις μας και θα παρακολουθήσει σεμινάριο για την επεξεργασία πόσιμου νερού και αποβλήτων.

Τη Δευτέρα 25/2/2013  το Γυμνάσιο Παναιτωλίου μαζί με τους μεταπτυχιακούς του Τμήματοςθα επισκευθούν τη Μονάδα Επεξεργασίας Νερού του Δήμου Αγρινίου και τη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου.

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Κατά τη Γ.Σ. του Τμήματος ΔΠΦΠ στις 5/12/2012 τα μέλη ΔΕΠ απένειμαν αναμνηστικό τιμητικό δώρο στον απερχόμενο πρόεδρο Καθηγητή Παναγιώτη Δημόπουλο. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Τμήμα τα 6 έτη που ήταν Πρόεδρος και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

Τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος

Εκλογή μέλους ΔΕΠ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πλήρωσης θέσης ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο "Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Υγρών Αποβλήτων". Τη θέση κατέλαβε ο συνάδελφος Λέκτορας Χρήστος Ακράτος.

Σημαντική διάκριση για τον Καθ. Δ. Βαγενά

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι ο Καθηγητής του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Δημήτριος Βαγενάς προκρίθηκε στις 21 τελικές συμμετοχές στον πανελλήνιο διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας από τον ΣΕΒ και την Eurobank. Συμμετείχαν περισσότερες από 300 προτάσεις από πανεπιστημιακές ομάδες, ερευνητικά κέντρα και ιδρύματα, χώρους επιχειρηματικής καινοτομίας, αλλά και μεμονωμένους ερευνητές.

© 2008-2021, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος